Kosten per behandeling:

Verhinderd voor een behandeling:
Bij verhindering dient u zich minimaal 24 uur van te voren af te melden. Bij geen of te laat bericht worden de kosten doorberekend.

Beroepsvereniging:
Om voor vergoeding door zorgverzekeraars in aanmerking te komen, is aansluiting bij beroepsorganisaties noodzakelijk. Tot 31 december 2019 lid NVST, vanaf 1 januari 2020 lidmaatschap bij VBAG en RBCZ/TCZ.

Aansluitnummer KvK: 55065473

Elektronisch declareren bij Zorgverzekeraars:
Zorgverzekeraars betalen gedeeltelijk de kosten voor alternatieve therapie uit het Aanvullende Pakket. Uw eigen bijdrage geldt dus NIET voor een behandeling bij Coelestis.

Door middel van elektronische declaraties dien ik de declarabele kosten voor de behandeling rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar. Dat betekent dat u van mij slechts een aanvullende factuur ontvangt voor kosten buiten uw verzekeringspakket. Met de meeste zorgverzekeraars heb ik de afspraak gemaakt voor elektronisch declareren.

Vraag bij mij naar de mogelijkheden voor u!

Zorgpas:
Neem de eerste afspraak altijd uw zorgpas van de Zorgverzekeraar mee.

Behandeling bij u thuis:
Bent u slecht te been en kunt u niet zelfstandig naar mij toe komen, dan kom ik naar u toe. Vraag bij mij naar de mogelijkheden en naar de reiskosten.

Praktijk in Drachten:
Op dinsdag en woensdag behandel ik bij Sûnenz in Drachten. Is het voor u makkelijker om naar Drachten te komen dan kunt u dat bij mij aangeven.

Neem contact op voor een afspraak met vermelding van Drachten.

Klacht en tuchtrechtregeling
Het Reglement afhandeling klachten en geschillen staat nader beschreven op de site van de VBAG, zie onderstaande link.

https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html