Praktijk Coelestis

Praktijk CoelestisDe naam van mijn praktijk ‘Coelestis’ is afgeleid van het kristal Celestien. Celestien is een zacht, hemelsblauw, transparant kristal. De naam van het kristal Celestien komt van het Latijns Coelestis dat hemels betekent en verwijst naar de lichtblauwe kleur van de kristallen.

Celestien is een kristal met krachtige energieën. Het werkt sterk ontspannend en opbeurend en kan verdriet en zwaarmoedigheid verlichten. Celestien brengt een kalme, blije toestand teweeg waardoor het dagelijks leven makkelijker is te hanteren. Celestien is een waardevolle steen voor meditatie en intuïtieve gemoedstoestand.

Coelestis geeft een veilige omgeving die helpt herstellen en zorgt voor evenwicht en rust.

De behandeling die u ondergaat grijpt in op zowel het fysieke, het emotionele en het energetische deel van u als mens. Deels kan dit bewust zijn maar voor een belangrijk deel gebeurt dit onbewust. Echter het is niet te scheiden en wordt vaak in de alternatieve en natuurgeneeskundige therapie, de holistische aanpak genoemd.

Belangrijk om te weten: De behandeling kan niet gebruikt worden als vervanging van medisch advies of medische behandeling. Ik ben geen arts en ik vervang nooit uw huisarts en/of specialist. Wel ben ik ondersteunend en aanvullend aan datgene zij u adviseren en voorschrijven. Raadpleeg bij twijfel altijd uw huisarts. Waar nodig kan overleg plaatsvinden.